Kontakt

Ativo tilbyder rådgivning og hjælp indenfor web- og app-udvikling, SEO og optimering af webshops. Vi har erfaring med levering af web-løsninger til såvel små som store kunder, og går op i at levere skræddersyede løsninger som opfylder vores kunders behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at tage en snak om hvad vi kan gøre for at hjælpe dig.

kontakt@ativo.dk

Om os

Ativo er startet som en fusion mellem de to firmaer Kragelund Consulting og webbureauet eLoop. Sammensmeltningen er gjort som en del af et ønske om at kunne give vores kunder adgang til så bred en vifte af kompetencer og services som muligt.

jakob

Partner: Jakob Kragelund (Kragelund Consulting)

Jakob er uddannet cand.polyt. indenfor Digitale Medieteknologier fra DTU. Før hans tid i Ativo har han arbejdet for en række større IT virksomheder i Danmark; her iblandt IBM, Netcompany og TDC. Hos sidstnævnte har han blandt andet været udvikler på TDC:Play, samt flere af TDC’s webshopløsninger. Jakobs evner og erfaring med avanceret programmering gør ham i stand til at løse stort set alle problemer der bliver kastet efter ham. Hvis du har ideen, så kan Jakob kode det.

 

asser

Partner: Asser Dueholm (e-loop.dk)

Asser er Cand. IT fra ITU med fokus på usability og webdesign. Han har de sidste 10 år arbejdet med webudvikling og har blandt andet lavet hjemmesider, samt webshops for en lang række danske virksomheder. De sidste år har han blandt andet været frontend udvikler på Change og Magasin. Gennem dette arbejdet, har Asser fået en gennemgående erfaring med at skabe webløsninger, der ikke kun er brugervenlige, men er skræddersyet præcis til kundernes behov, it-færdigheder og personlighed.