Professionel hjemmeside

Kom hurtigt i gang med en flot, responsiv, og brugervenlig hjemmeside, bygget på det velkendte WordPress CMS. Vi hjælper dig med design og udvikling, og sætter det hele op for dig.

Kontakt os med dine ønsker og behov, og få et uforpligtende tilbud:

 

icon120-thumbNemt og brugervenlig

Få en hjemmeside som er nem og brugervenlig, både for dine kunder og for dig. Vores løsninger holder dine administrationsomkostninger nede, fordi du selv nemt og hurtigt kan vedligeholde informationen på din hjemmeside. Som en bonus service skræddersyr vi din hjemmeside til den måde du arbejder på.

 

Kom hurtigt i gangicon120-speed

Med et WordPress theme kommer du i gang med det samme. Vi sørger for at tilpasse sidens udseende til dine unikke ønsker. Du har også mulighed for at få udviklet et skræddersyet design, hvor vi i fællesskab finder frem til dit look og brand, og laver en side helt som du vil have det.

 

icon120-responsiveResponsivt design

Alle vores sider bliver bygget med fokus på en verden der bliver mere og mere mobil. Vi sørger for at din side ser godt ud, uanset om dine kunder besøger den fra en mobil, tablet eller PC. Med en mobilvenlig hjemmeside er du sikker på at alle din besøgende får en god oplevelse, og at du ikke mister trafik.

 

Strategi og synlighedicon120-seo

Ét er at have en flot side, et andet er at tiltrække besøgende. Vi sørger for at du kommer godt i gang med SEO, og hjælper gerne med rådgivning om hvordan du øger trafikken på din nye hjemmeside. Søgemaskine optimering behøver nemlig ikke være hverken svært eller dyrt.

 

 


 

Mere end bare en hjemmeside

For lige at først at få alle de mest gængse buzzwords på plads, så ja: de sider vi laver er responsive, mobiloptimerede, brugervenlige, og bygget på opensource CMS systemer. Med det sagt, så er der mere til en hjemmeside end det.

For os er en hjemmeside mere end bare et produkt. Din hjemmeside er en digitale manifestation af dit brand og image, det er en fortælling og på samme tid et digitalt fingeraftryk. En hjemmeside skal altså være mere end bare en template med logo. Hos os laver vi dit site i tæt samarbejde med dig, så vi sikrer at dit brand og image bliver afspejlet som du ønsker det.

Hos Ativo har vi specialiseret os i at lave løsninger der passer til dig, og som er til at arbejde med. Du får ikke bare en færdig-løsning, men en side der er bygget op præcis efter dine behov og ønsker. Som en del af vores service, sætter vi os altid først sammen med dig og tager en snak om hvordan du gerne vil bruge din side, og hvad du ønsker den skal kunne. Efter det sørge vi for løbende at have dig med i udviklings processen, så du ikke ender med en overraskelse, men med et produkt som du er tryg ved.

Kort sagt laver vi en professionel hjemmeside, hvor du er med i førersædet hele vejen.