Klippekort

Med et klippekort får du nem og billig udvikling, opdatering og support til det website. Et klip svarer til et kvarters arbejde, og vi tæller per påbegyndte kvarter. Det betyder at du, hvis du samler flere små opgaver sammen, vil kunne få løst flere opgaver på et enkelt klip. Hver gang du ønsker udvikling eller opdateringen på dit site giver vi et tilbud på det antal klip det vil tage, og når opgaven er fuldført og du har godkendt, fratrækker vi automatisk fra dit kort. Du får dit eget link til dit online klippekort, så du altid kan se hvor mange klip du har tilbage.

Betingelser: Efter dansk lovgivning for gavekort og tilgodebeviser, er klippekortet gældende i op til 3 år fra købsdatoen. Efter lovgivningen kan du som udgangspunkt ikke få refunderet ubrugte klip (vi er dog til at snakke med, så hvis du har behov for det, så skriv til os, så finder vi en løsning). Du har dog altid ret til at få refunderet ubrugte klip i tilfælde af at Ativo lukker og/eller ikke længere er i stand til at løse de opgaver der er forbundet med klippekortet.

Hvorfor vedligeholdelse?

Tilvalg til klippekort

På samme måde som ens bil, lejlighed, eller computer kræver vedligeholdelse, så gør en hjemmeside også. Vedligeholdelse betyder i korte træk opdatering af din CMS (Det system din hjemmeside r bygget på), opdatere dine plugins, lave backup, og holde din side fri for spam og andet rod. Hvis alt dette er i orden betyder det at du altid har den optimale beskyttelse mod hacking (Skal jeg være bange for hackere?), nedbrud og andre uforudsete problemer. Det er en proces du godt kan klare selv, og vi sætter en ære i at gøre så nemt for dig som muligt. Vi ved dog også at mange enten ikke har tid eller lyst til selv at skulle gøre alt dette hver måned, så derfor tilbyder vi at tage den del af arbejdet.

Vedligeholdelse tager gennemsnitligt en halv til en hel time pr. hjemmeside om måneden. Ved opdatering vil hjemmesiden i nogle tilfælde være utilgængelig i mellem 5-10min. Vi prøver dog så vidt muligt at ligge opdateringer på tidspunkter hvor der er mindst mulig trafik på dit site.

Betingelser: Med vedligeholdelse betaler du for at vi holder din side og plugins opdateret en gang om måneden. For at sikre din side bedst muligt sker det ikke nødvendigvis på en bestemt dag, men løbende. Det kan fx betyde at vi, hvis vi bliver opmærksomme på en sikkerheds fejl i et plugin, vil gå igennem alle sites vi administrere og opdater på dagen hvor vi bliver opmærksomme på problemet. Det betyder også at opdateringer vi ved ikke indholder sikkerhedsopdateringer nogle gange vil kunne vente til slutningen af måneden.